Peti razredi u Lumini centru

 Petaši IV.OŠ Varaždin u sklopu hrvatskog i engleskog jezika, geografije te sata razrednika pogledali su   animirani film „Avanture gospodina Peabodya i Shermana“.
U srijedu, 26.03.2014.,učenici 5.a,b i c razreda IV.OŠ Varaždin posjetili su Lumini centar s namjerom da pogledaju Dream Worksov uradak „Avanture gospodina Peabodya i Shermana“.
Radnja ovog ovogodišnjeg animiranog kino hita prati avanture psa pod imenom Peabody te njegovog posvojenog sina Shermana. Peabody je genije, sportaš i osvajač Nobelove nagrade. Njegov najvažniji izum je čuveni pustoplov s kojim se može putovati u bilo koju eru,odnosno godinu u povijesti. Nakon što Shermanova kolegica iz razreda Penny sazna za pustoplov, ona ga želi isprobati i putovati kroz vrijeme. Tada je i Peabody, uz pomoć Shermana primoran putovati kroz vrijeme, prelazeći mnoge prepreke, uspone i padove i usput upoznavajući razne znamenite ličnosti iz povijesti, kako bi na kraju uspio spasiti Penny.Njihove pustolovine počinju u drevnom Egiptu,a vrhunac dosežu u Trojanskom ratu.
Učenici su se nakon pogledanog filma autobusom uputili prema školi, a ubrzo zatim i svojim kućama.
 Andro Petrinjak, 5.a

Komentiraj